Opslagstavlen

Er VORES Skolepatrulje landets bedste?
    Nu kan vores Skolepatrulje vinde 25.000 kr. til en fest for alle elever i det store frikvarter. Du kan indstille vores patrulje allerede i dag.

Sammen med LB Forsikring kårer vi i foråret 2019 'Årets Skolepatrulje'.

Hovedpræmien er en fest for hele skolen i det store frikvarter med isbil, DJ, paradekørsel - og selvfølgelig titlen som 'Årets Skolepatrulje'. Til regionsvinderne er der 5.000 kr. til at forkæle Skolepatruljen.

Indstil din Skolepatrulje med et klik
    Alt du skal gøre er at klikke ind på vores nominerings-site og indstille vores Skolepatrulje. Alle kan nominere, elever, forældre og alle andre der vil være med til at belønne skolens Skolepatrulje.

Nominer vores Skolepatrulje via linket

Der kåres regionale vindere i uge 9. Årets vinder kåres i uge 14. Den heldige vinderpatrulje kan invitere hele skolen til fest i uge 19.
    Kira Lintrup Jensen den 25-09-2018