Velkommen til Friskolen Østerlars

På Friskolen kender alle elever og lærere hinanden på tværs af afdelingerne. De store elever hjælper de mindre, og passer på dem. 5 - 10 dage om året er eleverne sammen i temauger, hvor elever fra børnehave klassen til 9. årgang er sammen.

Lucia til fællesmøde

Sikke et dejligt fællesmøde med Lucia, julesange, historier om Emil fra Lønneberg, rim fra Martin Strid, nyt fra elevrådet, fødselsdagsraket, brætspilscafé og meget mere.

Nyhed billede
  • 14-12-2018
    09:50-11:30
    Hold Æ valgfag i multihuset (hjemkundskab) · 07 · 08 · 09
  • 17-12-2018
    08:05-08:45
    vennebesøg /læsestund - De små til de store · 00 · 01 · 02 · 03 · 04 · 05 · 06 · 07 · 08 · 09
  • 17-12-2018
    13:30-15:00
    Løbeklub mellembyg · 04 · 05 · 06
    Kira Lintrup Jensen den 06-12-2018
    Kære forældre og elever på Friskolen
    ...og andre familiemedlemmer og venner

Traditionen tro afholder vi juleafslutning torsdag d. 20. december kl. 17, hvor vi går fra skolen til Østerlars kirke og tilbage til Brugsen, hvor vi slutter aftenen med æbleskiver og glögg, se vedhæftet invitation.

Vi har et stort ønske om at dette er en hyggelig fælles aften, hvor alle vores familier på Friskolen ønsker hinanden glædelig jul. Dette skal ske med respekt til hinanden og vores omgivelser. Derfor er der en forventning om, at den enkelte familie holder ro og styr på børnene på gåturene til og fra kirken, inde i kirken og inde i brugsen.

Som de tidligere år, går alle elever med en lille lanterne og personale/bestyrelse med fakler. Ud over dette bliver der sat lys op på cykelstien. Derfor er der et stort ønske om at lommelygter bliver i lommerne eller hjemme.

Vi har et uundværligt samarbejde med vores lokale brugs. Det at have en lokal brugs betyder meget i skolens hverdag. Christa (brugsuddeler) har igen i år lavet et særligt tilbud på vores juleafslutningsaften, hvilket betyder at der er 10 % rabat på alle varer der købes d. 20. december i tidsrummet 18-20. Vi håber at mange af jer vil benytte dette tilbud og støtte skolens lokalsamfund.

Vi håber at se jer alle til denne helt specielle aften, hvor stemningen er noget helt særligt.

Julehearthilsener fra Pia
    (Formand) & Kira
  • Kira Lintrup Jensen den 25-09-2018

Er VORES Skolepatrulje landets bedste?
    Nu kan vores Skolepatrulje vinde 25.000 kr. til en fest for alle elever i det store frikvarter. Du kan indstille vores patrulje allerede i dag.

Sammen med LB Forsikring kårer vi i foråret 2019 'Årets Skolepatrulje'.

Hovedpræmien er en fest for hele skolen i det store frikvarter med isbil, DJ, paradekørsel - og selvfølgelig titlen som 'Årets Skolepatrulje'. Til regionsvinderne er der 5.000 kr. til at forkæle Skolepatruljen.

Indstil din Skolepatrulje med et klik
    Alt du skal gøre er at klikke ind på vores nominerings-site og indstille vores Skolepatrulje. Alle kan nominere, elever, forældre og alle andre der vil være med til at belønne skolens Skolepatrulje.

Nominer vores Skolepatrulje via linket

Der kåres regionale vindere i uge 9. Årets vinder kåres i uge 14. Den heldige vinderpatrulje kan invitere hele skolen til fest i uge 19.