VELKOMMEN

På Friskolen kender alle lærere og elever hinanden på tværs af afdelingerne.

De store elever hjælper de mindre, og passer på dem. Flere gange om året er eleverne sammen i temauger, hvor elever fra børnehave klassen til 9. årgang er sammen.                                                                                                                       LÆS MERE

Folkemøde 2018

Overbygningen deltog sammen med Århus universitet i projekt Hovedet under havet - de deltog sammen med undervisningsminister Merete Riisager og Anders Bondo Christensen, formanden for Danmarks Lærerforening - og det ser ud som om de havde en fest ;-)

Nyhed billede
  • 25-06-2018
    Musikskolen i musiklokalet - Guitar ·
  • 26-06-2018
    læsemøde ·
    Kira Lintrup Jensen den 12-06-2018
    Skoleafslutning i Kyllingemoderen
    Torsdag d. 28/6 kl. 17-20.

Jeg glæder mig til at se jer alle til farvel til 9. årgang, velkomst til børnehaveklassen ano 2018 og god sommerferie til allelaugh

Husk at denne aften er noget helt særligt for 9. årgang, derfor har alle forældre ansvar for egne børn. Vi forventer at der er ro inde i Kyllingemoderen under indendørsprogrammet, og henviser til leg på græsplænen.
    Husk at tage godt imod vores nye forældre og deres børn, der ikke har været med til dette arrangement før.

Husk egen forplejning til kl. 17 samt kaffe og kage.

Se vedhæftet invitation/program

Hilsen Kira
    Kira Lintrup Jensen den 12-06-2018
    1. skoledag 2018 er tirsdag d. 14/8, kl. 9.00-11.30
    se vedhæftet program fordagen.

HUSK hver elev skal medbringe en ret til fælles picnic-buffet.
    Indskoling: Saft, Kage og kaffe
    Mellembyg: Frikadeller, skinke, kylling, pølsehorn ol.
    Overbygning: Salater og brød (smør)

Jeg glæder mig til at se jer til skoleåret 2018/2019

Hilsen Kira
    Kira Lintrup Jensen den 01-05-2018
    Så er der igen mulighed for elever i alderen 7-12 år, at deltage i MADSKOLER på Bornholm 2018  i sommerferien, se vedhæftede invitation.